Categories
sastra terjemahan

(Terjemahan) Gak Imbang – Chairil Anwar

Sawangane:

Bakale engkok koyok ngene
Koen rabi, nduwe anak urip mulyo
Tapi aku ngluyur koyo Ahasuweros

Kuwalat Eros
Aku mbrangkang tembok peteng
Kabeh lawang podo tutupan

Dadi luwih apik dimaklumi
Geni sing sik murup iki
Mergo koen gak bakal soro
Aku kobong kari rongko.

(Diterjemahno tekan puisine Chairil Anwar “Tak Sepadan”)

2 replies on “(Terjemahan) Gak Imbang – Chairil Anwar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *